Het Kameleondorp

Het is al een tijdje geleden dat ik wat aan mijn blog heb gedaan, vond het dus weer wel eens tijd worden.Afgelopen weekend ben ik naar Groningen geweest en zondag zijn we een ritje door Friesland gaan doen.We zijn toen gestopt bij het Kameleondorp en hebben daar een rondvaart gedaan.We mochten meevaren in een boerenpraam die geduwd werd door de Kameleon. 

De rondvaart begon om half 2 en om half 3 stonden we weer aan wal.Het was die dag wel fris maar wie het koud had mocht een dekentje pakken dus er werd wel rekening met ons gehouden.Gelukkig bleef het droog dus konden we er dubbel van genieten.

Tijdens de rondvaart zag je ook een paar eilandjes, 1 eiland was een speeleiland waar de kinderen konden spelen en waar ook schoolreisjes enz naar toe gaan.

De haven was al druk bezocht en er voeren al heel wat zeilschepen.

 Het was een leuke rondvaart , leuke gids en er werd natuurlijk vanalles over de boeken van de Kameleon gevraagd.Op de terugweg naar Groningen zagen we ook nog Ooievaars.In Zeeland zie je die niet dus het was voor mij erg leuk om ze nu eens in het echt te zien.

Ooievaar

Plaats een reactie